Logo
Kantoren

Woning aankopen


De aankoop van uw droomhuis
Het kopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Uw wensenlijst samenstellen, zoeken in de markt. Veel foto’s bekijken. Afspraak met de hypotheekadviseur. Afspraak maken met de makelaar voor een bezichtiging.
En dan het huis van uw dromen gevonden. U wilt het kopen, u gaat een bod doen…

Maar dan slaat de twijfel toe. Is de vraagprijs wel reëel, wat is een redelijk bod, wat voor ontbindende voorwaarden nemen we op, moeten we de woning nog laten keuren, de makelaar van de verkoper heeft het over erfdienstbaarheden, hoe zit het met de oplevering. Zo zijn er heel veel vragen en onzekerheden. Voor ons echter niet.
Het kopen van een huis doet u misschien twee of drie keer in uw leven. Misschien gaat u nu wel voor het eerst een woning kopen. Echt ervaren zult u niet worden, terwijl er toch hele grote bedragen met de aankoop van uw huis gemoeid gaan.
Wij doen niets anders dan bemiddelen bij het kopen en verkopen van huizen. Al tientallen jaren in onze werkgebieden. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Wij gaan met u mee om uw droomhuis te bezichtigen, wijzen u op de plus en minpunten, taxeren de woning, gaan voor u de onderhandelingen voeren met de makelaar van de verkoper, zorgen voor een correcte koopakte met de juiste ontbindende voorwaarden, et cetera. Complete begeleiding van A tot Z in uw belang.
Gaat de aankoop niet door, dan zijn er geen kosten. No cure, no pay.

Geïnteresseerd? Vul formulier in onder contact of bel voor een afspraak of aanvullende informatie


 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Aarnoutse Makelaardij