Woning verkopen


Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid waarbij meer komt kijken dan u denkt. Niet alleen het bepalen van een reële waarde van uw woning is heel belangrijk, maar ook door goed onderhandelen kan veel geld worden verdiend. De makelaars van Aarnoutse Makelaardij nemen graag al dat werk voor u uit handen en zorgen ervoor dat alle juridische aspecten worden meegenomen en zorgvuldig worden vastgelegd.

Een eerste kennismakingsgesprek geeft u de mogelijkheid om alles eens goed voor u op een rijtje te laten zetten. Daar nemen onze makelaars uitgebreid de tijd voor. Aarzelt u daarom niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op, wij komen graag langs voor een gratis vrijblijvend gesprek waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald.

Staat uw woning eenmaal bij Aarnoutse Makelaardij in verkoop dan zal professioneel gezocht worden naar een goede koper. Een actief advertentiebeleid ook buiten de regio en directe plaatsing op diverse internetsites biedt de mogelijkheid om uw woning onder de aandacht van zoveel mogelijk gegadigden te brengen. Zo wordt al het woningaanbod geplaatst op Funda en Jaap.nl!
Daarnaast is ook een te koop bord, in een frisse kleurstelling,  een uitstekende mogelijkheid om aan een ieder kenbaar te maken dat uw woning te koop staat.

Keurige brochures van uw woning zijn niet alleen te verkrijgen op kantoor, maar kunnen bovendien door potentiële kopers rechtstreeks van internet worden gedownload!
 
Voordelen voor u van Aarnoutse Makelaardij:
• moderne en up-to-date dienstverlening;
• persoonlijke dienstverlening en begeleiding;
• kantoor met korte lijnen, zodat u niet steeds andere mensen ziet of spreekt; enthousiast en professioneel team.
• ruime ervaring en kennis van de woningmarkt in werkgebied;
• lid Vastgoedpro, betrouwbaar, gediplomeerd, gecertificeerd, jaarlijks bijgeschoold en professioneel;
• uitgebreide presentatie op www.funda.nl; duidelijke eigen website www.aarnoutsemakelaardij.nl met direct het woningaanbod op de homepage;
• aantrekkelijk en duidelijk tarief, geen dure en onduidelijke extra pakketten;
• ruime kantoortijden, ’s avonds en op zaterdags op afspraak;
• complete dienstverlening inclusief bezichtigingen, begeleiding en advisering.

Woning verhuren


Aarnoutse makelaardij is een van de weinige makelaars in de regio die ook gespecialiseerd zijn in de bemiddeling bij de (gemeubileerde en/of gestoffeerde) verhuur van woningen. Jaarlijks verhuren wij voor zowel woningbouwverenigingen, beleggers maar ook particulieren tientallen woningen in verschillende prijsklassen. Laat u door een van onze makelaars uitvoerig voorlichten over de mogelijkheden.

Voor meer informatie betreffende verhuur en/of beheer kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Woning aankopen


De aankoop van uw droomhuis
Het kopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Uw wensenlijst samenstellen, zoeken in de markt. Veel foto’s bekijken. Afspraak met de hypotheekadviseur. Afspraak maken met de makelaar voor een bezichtiging.
En dan het huis van uw dromen gevonden. U wilt het kopen, u gaat een bod doen…

Maar dan slaat de twijfel toe. Is de vraagprijs wel reëel, wat is een redelijk bod, wat voor ontbindende voorwaarden nemen we op, moeten we de woning nog laten keuren, de makelaar van de verkoper heeft het over erfdienstbaarheden, hoe zit het met de oplevering. Zo zijn er heel veel vragen en onzekerheden. Voor ons echter niet.
Het kopen van een huis doet u misschien twee of drie keer in uw leven. Misschien gaat u nu wel voor het eerst een woning kopen. Echt ervaren zult u niet worden, terwijl er toch hele grote bedragen met de aankoop van uw huis gemoeid gaan.
Wij doen niets anders dan bemiddelen bij het kopen en verkopen van huizen. Al tientallen jaren in onze werkgebieden. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Wij gaan met u mee om uw droomhuis te bezichtigen, wijzen u op de plus en minpunten, taxeren de woning, gaan voor u de onderhandelingen voeren met de makelaar van de verkoper, zorgen voor een correcte koopakte met de juiste ontbindende voorwaarden, et cetera. Complete begeleiding van A tot Z in uw belang.
Gaat de aankoop niet door, dan zijn er geen kosten. No cure, no pay.

Geïnteresseerd? Vul formulier in onder contact of bel voor een afspraak of aanvullende informatie